El Neus perd a l’últim segon contra el Ceset (75 a 73)

0
    34
    j3.JPG
    01/10/2013
    Els col·legials guanyaven de 9 a l'últim quart, van haver de remuntar 6 punts al tram final i van caure de la manera més dolorosa en un partit boig

El Neus està de pega en aquest inici de lliga. A les lesions de Vera, Azor i Jonathan -que encara no han pogut debutar- se li afegeix la mala fortuna en els trams finals del partit
    A la 1a jornada els col·legials van perdre contra el Badalonès a la pròrroga, i aquest cap de setmana, en un altre final igualat, la moneda va tornar a sortir creu

Els blaus van competir en tot moment a la pista del Ceset de Girona i fins i tot dominaven el partit per 9 punts a falta de 6 minuts (57 a 66)
    A partir d'aquell moment però, es van quedar col·lapsats en atac, i van rebre un parcial de 16 a 0, que només l'encert exterior de Plaza i Gutiérrez va poder compensar, abans de la jugada fatídica.

El proper partit del Neus serà aquest dissabte a les 17:30 a La Colina contra La Garriga