El Quart li torna a guanyar la partida al Montgat (72 a 86)

26
    Dibujo.JPG

03/12/2013
    Els gironins van tornar a ser molt superiors al Montgat, que encara no s'ha estrenat a la lliga EBA

El Montgat encara no es va poder estrenar a la lliga EBA i va patir la 4a derrota de la temporada en caure a casa contra el Quart per 72 a 86

Els gironins, que van ser el botxí dels vermells tant a la final de la passada Copa Catalunya com a les semifinals de la lliga catalana EBA, van ser superiors en tot moment.

La igualtat només es va mantenir al 1r quart, quan el Montgat, gràcies a l'encert des del tir lliure, va acabar el període 1 amunt (21 a 20).

Al 2n quart, els de Xavi Bassas no van trobar la manera de perforar la cistella del Quart i es van quedar en només 8 punts (29 a 37).
    A la represa, els locals van seguir sense trobar solucions, i com havia passat a les semifinals de la lliga catalana EBA, el Quart va jugar a plaer (43 a 66).

L'encert de Bataller i de Serra va fer créixer la diferència fins els 28 punts, però en un últim intent, coincidint amb la relaxació dels visitants, el Montgat va aconseguir maquillar el resultat fins els 14 finals.

Després del pont, el Montgat mirarà d'estrenar-se a la pista del Sant Nicolau de Sabadell.