El nou trident de Can Cabanyes vol il·lusionar el Sistrells

  0

  El CF Sistrells ha renovat força el seu projecte esportiu. El conjunt de Can Cabanyes vol fer un pas endavant aquesta temporada i ho farà amb un trident de luxe que encapçalarà la direcció esportiva de l’entitat blava. Amb Marc Rodríguez ‘Pitu‘ al capdavant i la coordinació de David Tola i David González el club vol reforçar categories i seguir formant persones alhora que gestar talent.

  “Arribo procedent de Vallbona, on gestionava sis equips, i començo una etapa a un club amb una estructura més gran. Tenia aquest objectiu d’assolir un repte encara més gran. L’adaptació no és fàcil però ens hem de conèixer. Un dels objectius esportius és intentar pujar el Juvenil A i fer un pas endavant des de la base. Som conscients que sense tenir categories no és fàcil atraure l’atenció de més nens”, valora ‘Pitu‘.

  A causa de la COVID-19, la temporada no va poder finalitzar a cap entitat badalonina, entre aquestes, el Sistrells. Tot i la crisi sanitària, el conjunt de Can Cabanyes no només no ha perdut equips sinó que s’ha reforçat força i suma quatre equips més, superant la vintena. D’aquesta manera deixa enrere els 18 conjunts que tenia i arribant als 21 (18 de futbol base federat, Escola, Amateur i Veterans) que tindrà aquest curs.

  Els blaus tindran dos equips infantils a Primera i un Aleví a Segona. La pretemporada dels conjunts s’està completant amb molt bones sensacions a totes les categories i la satisfacció és notable amb els automatismes que els joves estan agafant durant el primer mes i mig de preparació.

  A més a més, una de les notícies més gratificants que tindrà aquest curs serà la inscripció d’un amateur A a Quarta Catalana. Feia un any que no tenia primer equip i, després d’unes setmanes d’incertesa, finalment s’ha pres la decisió de competir a la darrera categoria autonòmica, on va debutar amb victòria fa dues setmanes (2-1) davant el FC Guinardó, a la jornada inaugural.

  El primer equip serà un reflex de la seva base i estarà format per joves del club, entrenadors del club i badalonins amb passat al club.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí