El Palma es mostra intractable al Joan Busquets (57-76)

0
    27

15/09/2014 – L’últim rival del CB Prat al play-off d’ascens a LEB Or va passar com un cicló per la pista potablava, dominant clarament el marcador.

Diumenge no va ser el dia del CB Prat en atac. Els pupils d’Agustí Julbe es van tornar a enfrontar a un rival de la seva mateixa lliga i van perdre de forma clara.

Els potablaves, encara amb baixes rellevants, van pecar de manca d’encert davant d’un Palma que s’ha reforçat amb jugadors de talent com l’argentí Pablo Bertone (10 punts) i l’aler de Dallas Shawn Glover (12), el qual ve de fer més de 21 punts per partit a la Division I de la NCAA amb Oral Roberts.

El primer quart del duel va ser el realment fluix. Ni Prat ni Palma eren capaços de trobar ritme d’anotació, i superat l’equador del període el marcador reflectia un pobre 7 a 5 favorable als locals.

L’aparició del visitant Sergio Llorente des de la línia exterior va capgirar la situació, donant al Palma la seva primera renda al final del parcial (9-14).

L’atac del Prat va millorar al segon període, però no la defensa sobre els jugadors amb més talent ofensiu del Palma. D’aquesta manera, Bertone i Glover desequilibraven en accions individuals per situar als d’Ángel Cepeda 12 punts per sobre al descans (23-35).

Un parcial de 2 a 6 per encetar el tercer quart va deixar al Prat quasi sense opcions de remuntada (25-41), i Glover, Toni Vicens i Sergio Llorente van seguir fent de les seves per augmentar la renda mallorquina. Amb deu minuts per disputar, el resultat era de 36 a 59 pel Palma (36-59).

L’últim quart va ser el millor en anotació per part potablava. L’equip de Julbe va anotar 21 punts, però el Palma en va tenir prou amb anar fent la goma per tal d’assegurar-se el triomf. Dels tres duels de pretemporada disputats pels potablaves, el vinculat de la Penya només ha guanyat a l’Hospitalet de Lliga EBA.

El pròxim compromís pratenc serà dissabte vinent al Joan Busquets contra el CB Tarragona d’EBA (19:30h), partit que servirà per homenatjar la figura de Josep Garcia Guevara, personalitat vinculada al CB Prat durant més d’una dècada.