El parc de les Muntanyetes acull l’edició més solidària del Mercat del Trasto

  0
  Mercat del Trasto 2012.JPG

  29/04/2013 – Totes les persones que posin una parada hauran d'aportar, com a mínim, un quilo de menjar, que es donarà al Banc d'Aliments.

  El parc de les Muntanyetes, al barri de Puigfred, acollirà el proper diumenge 5 de maig la 13a edició del Mercat del Trasto, una fira que té com a objectiu promoure la reutilització de productes, la reducció de residus i l’intercanvi d’objectes sense transacció econòmica.

   

  Aquesta edició del Mercat del Trasto vol ser, a més, una edició solidària on totes les persones que hi posin una parada hauran d’aportar, com a mínim, un quilo de menjar envasat -preferiblement arròs, pasta, oli i/o llet- que es donarà al Banc d’Aliments, a través de Voluntaris de Badalona. Aquesta acció també és oberta a qualsevol persona que ho desitgi i, al mateix Mercat del Trasto, hi haurà una carpa de Voluntaris Badalona que recollirà les donacions de menjar.

   

  Com en les edicions anteriors, cada participant s’ha de fer càrrec dels seus objectes pel que fa al transport, tant d’entrada com de sortida. Recordem que, com a norma general, està prohibida la venda de productes d’alimentació i d’animals.