El Parlament demana que es reprenguin les obres de Sant Roc aturades per incivisme

  0
  20170516_200657.jpg

  05/07/2017 – L'empresa va marxar després de patir robatori de material i al·legant inseguretat per als seus treballadors.

  La Comissió de Governació, Administració Pública i Habitatge del Parlament de Catalunya ha aprovat per unanimitat aquest dimarts demanar a la Generalitat que es reprenguin les obres al barri de Sant Roc que una empresa va abandonar per incivisme i inseguretat. La proposta de resolució, presentada pel Partit Popular, com ja va avançar Xavier Garcia Albiol fa setmanes, ha estat aprovada per unanimitat de tots els grups.

   

  El text reclama “la necessitat de garantir la seguretat de les obres i dels operaris i que abans d’octubre es reprenguin amb normalitat les obres de rehabilitació dels edificis de l’ Avinguda Marquès de Mont-roig núm 239 i 241”.

   

  La mesura del Partit Popular, que té el suport de l'associació de veïns del barri, es dóna dos mesos després que el Grupo Soler, que tenia adjudicats els treballs de rehabilitació de dues comunitats, marxés al·legant inseguretat de material i treballadors. El grup ja havia muntat les bastides, però no va poder començar la tasca. Robatoris i danys en la seva infraestructura els va fer recular i renunciar a l'obra si no es garantia la seguretat.

   

  Una situació que el Partit Popular considera inadmissible. El Grupo Soler assegurà llavors que mai s'havia trobat amb una situació així, i que va decidir marxar i suspendre temporalment l'obra. Des del govern asseguraven que s'estava fent pressió a l'Agència de l'Habitatge de Catalunya, i que hi havia el compromís de reprendre els treballs.