Nadal ple de teatre al Círcol

  0
  pastorets.jpg

  23/12/2016 – La dramàtica de l'entitat presenta Cancún el 25 i 26 de desembre.

  Com cada any, el dia de Nadal els amants del teatre tenen una cita al Círcol. La dramàtica de l'entitat cultural presenta 'Cancún', una obra representada per només quatre actors que explica la història de dos matrimonis que decideixen passar unes vacances a la ciutat mexicana de Cancún. Serà allà, a quilòmetres de casa seva, on els protagonistes es preguntin com haurien pogut ser les seves vides en altres circumstàncies.

   

  L’obra presenta una gran comicitat però alhora fa aflorar grans veritats amb què els humans ens trobem al llarg de les nostres vides. Els dies de representació seran diumenge 25 i dilluns 26 de desembre. A les 21.00 i a les 20.00, respectivament. Per segon any se celebra com a novetat també el dia de Sant Esteve.

   

  El clàssic del Círcol: els Pastorets

  A més de l'obra preparada amb motiu de Nadal, el Círcol viu aquests dies alguns dels moments més importants del curs per a la seva dramàtica. La representació dels Pastorets de Folch i Torres mou a una cinquantena d'actors i actrius de l'entitat, que ja van estrenar el clàssic teatral el passat cap de setmana, amb una doble sessió el dia 18. Per primer cop, Els Pastorets es van representar en una versió reduïda i matinal que tindrà continuïtat.

   

  Una altra de les novetats és la celebració d'una de les funcions en dia laborable per primer cop, el 30 de desembre. De fet, va ser la primera funció en esgotar entrades. També es representarà els dies 7 i 8 de gener.

   

  Enguany, apunten des del Círcol, a més, se celebra el centenari de l'estrena dels Pastorets al Teatre Romea. Per això s'han fet diferents actes de commemoració arreu de Catalunya, en alguns dels quals ha participat l'entitat badalonina, una de les més antigues que mai ha deixat de portar els Pastorets a escena cada Nadal.