El passeig Marítim acull aquest diumenge la Festa del Mar

  0
  59
  Passeig Marítim -platja_1.jpg

  14/06/2014 – El passeig Marítim, a l’alçada del pont del Petroli, acollirà diverses activitats relacionades amb el mar amb la intenció d’afavorir el contacte dels ciutadans amb aquest espai natural i lúdic de la ciutat.

  La Festa del Mar obrirà aquest diumenge la temporada de platja a Badalona. El passeig Marítim, a l’alçada del pont del Petroli, acollirà diverses activitats relacionades amb el mar amb la intenció d’afavorir el contacte dels ciutadans amb aquest espai natural i lúdic de la ciutat des de múltiples perspectives. La Festa del Mar està organitzada per l’Ajuntament de Badalona, a través de l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat, i compta amb el patrocini de les guinguetes de la platja.

   

  La jornada començarà a les 10.30 hores del matí i es mantindrà fins al migdia, en les carpes que s’instal·laran sobre la passera de fusta que enllaça el passeig Marítim amb el pont del Petroli. L’Escola del Mar i prop de 20 institucions, entitats i associacions relacionades amb el mar oferiran informació sobre diversos aspectes dels ecosistemes marins. A més es duran a terme activitats com batejos de rem o vela, visites al quetx Ciutat Badalona o, per als més petits, conta contes i tallers d’estels mariners, maquillatge i plastilina, entre altres.

   

  Aquest any, com a novetat, hi haurà un espectacle d’animació infantil que, durant tot el matí, s’anirà representant a cadascuna de les guinguetes de la platja.