Maldonado: “Crec que el partit serà tant complicat com el del GBC”

  0
  maldonado.JPG

  29/03/2014
  El tècnic verd-i-negre ha destacat la "capacitat ofensiva" del Tenerife, però creu que el matx serà tant difícil de treure com el del GBC

  L'entrenador del FIATC Joventut, Salva Maldonado, ha parlat del partit que enfronta el seu demà contra el Tenerife (12:45 per Esport3 i RàdioB). 

  Tot i que en el matx de la 1a volta la Penya va guanyar en un festival anotador (95 a 103), el tècnic verd-i-negre creu que el de demà serà un compromís "més complicat" i que "anirà més en la línia del del GBC". 

  L'adrianenc considera que arriba a l'Olímpic un candidat al Play Off que "sinó no pensés en aquest objectiu no s'hagués reforçat", que té "molt de poder ofensiu" i que "ens obligarà a estar molt encertats"

  Del nou reforç dels insulars, Carl English, al que Maldonado va dirigir dues temporades al Gran Canària, ha destacat que "té molta capacitat ofensiva, és molt lluitador i té molt de caràcter". "T'arrossega molt. El dia que veu la cistella gran és un problema pel rival, però de vegades et porta a situacions tant bones si no té el dia bo. Els ajudarà a desencallar", ha afegit.

  Per últim, l'entrenador verd-i-negre ha parlat de les opcions de ser al Play Off a falta de 10 jornades. "Si ens fem forts i sòlids a casa podrem mantenir la posició". 
  Ara bé, ha afegit Maldonado, "podem guanyar algun partit a fora de la mateixa manera que en podem deixar escapar algun a casa". 

  De fet, l'adrianenc ha destacat la importància el gruix de partits que jugarà l'equip entre el 27 d'abril i l'11 de maig. Degut a una jornada intersetmanal i a l'ajornament del matx del Madrid, els verd-i-negres disputaran 5 compromisos en 15 dies que acabaran de decidir si l'equip pot jugar al Play Off o no. "La lliga està molt emocionant i és important mantenir les il·lusions vives", ha sentenciat.