El Ple de l’Ajuntament corresponent a setembre se celebrarà dilluns

  0
  22

  22/09/2012 – La sessió es presenta carregada de mocions; ICV-EUiA instarà Albiol a dimitir mentre duri el seu procés judicial i el PP proposarà posar a la piscina del Centre el nom de Mireia Belmonte, entre d'altres.

  L’Ajuntament de Badalona ha avançat al dilluns, dia 24, el Ple ordinari corresponent al mes de setembre. Les forces polítiques municipals es reuniran a partir de les 18 hores per informar i decidir qüestions com ara el compte general de la corporació local de 2011, les dues festivitats de la ciutat de cara a 2013 o aprovar una modificació del pressupost del consistori de 2012.

   

  En l’apartat de mocions arribaran els debats més polèmics de la tarda. ICV-EUiA, probablement, encapçalarà aquesta llista amb una proposta que insta Xavier Garcia Albiol a dimitir com Alcalde mentre duri el procés judicial sobre els fullets racistes, reobert fa uns dies. El Partit Popular presentarà una moció, ja anunciada a l’agost, per posar a la piscina municipal del Centre el nom de Mireia Belmonte, en homenatge a la doble campiona olímpica; CiU pretén que les petites i mitjanes empreses i autònoms no paguin l’IVA abans de cobrar les factures derivades de les seves tasques i/o serveis, i PSC vol promoure la reimplantació del programa Prepara, de mesures urgents per promoure la transició a l'ocupació estable i la requalificació professional per a les persones desocupades.