La rambla de Sant Joan es torna a obrir al trànsit

  0
  Rambla de Sant Joan.JPG

  22/09/2012 – Les obres del dipòsit fluvial que afectaven a la calçada s'han pogut escurçar i des d'ahir els cotxes poden tornar a circular amb normalitat per aquesta via.

  La rambla de Sant Joan es va reobrir ahir al trànsit un cop s’han enllestit la part dels treballs de construcció del dipòsit regulador d’aigües pluvials de l’Estrella que afectaven la calçada d’aquesta important via de comunicació. Concretament, la reobertura es produeix un cop s’han acabat les obres de connexió dels dos col·lectors de la rambla de Sant Joan amb aquest dipòsit regulador.

   

  La via es va tallar el passat 25 de juny entre els carrers de Baldomer Solà i de la Camèlia. Durant els primers dies i setmanes, sobretot abans d’agost, el tancament d’aquest carrer, una de les principals artèries viàries que connecta el centre amb la zona de Lloreda i Montigalà, va provocar retencions i caos durant les hores puntes del dia.

   

  Tot i que estava previst que el tall de trànsit es prolongués per espai de quatre mesos -fins a finals d’octubre-, el bon ritme de les obres durant aquest estiu ha fet possible escurçar aquest termini en un mes. Així doncs, ja es podrà tornar a circular per la rambla de Sant Joan en tota la seva extensió.

   

  Pel que fa al transport públic, ahir a la nit la línia nocturna d’autobús N9 ja circulava per la rambla de Sant Joan. La resta de les línies diürnes –la B17 i la B27- ho fan des d’aquest matí.

   

  Amb la reobertura del vial, els veïns ja poden tornar a estacionar els seus vehicles com ho feien abans de les obres.