El Ple es posiciona de forma unànime amb el Ventós Mir i la reivindicació del nou centre

  0
  IMG_9716.JPG

  25/11/2015 – 

  El Ple s’ha posicionat aquest dimarts de forma unànime per donar suport al Ventós Mir i la reivindicació de la seva comunitat educativa, que reclama la construcció d’un nou centre, un projecte que porten esperant quasi una dècada. Fins a tres mocions es van presentar en favor del col·legi més antic de Badalona, totes tres aprovades de forma simultània i sense debats ni desavinences polítiques entre partits, només amb la veu d’un representant del col·lectiu escolar, Jordi Soler, que va apel·lar a l’ajuda de totes les forces en un discurs en el que explicava la delicada situació de les instal·lacions del vell edifici i els problemes que pateixen als barracons, que ja s’apropen a la dècada d’edat i acullen l’activitat de cinc cursos.

   

  Com ja succeís amb l’institut del Lola Anglada, el Ple al complet recull la reivindicació de la comunitat educativa i es compromet a donar els passos necessaris al més aviat possible per fer del nou centre una realitat. A les portes de la Casa de la Vila, desenes de nens, nenes, mares i pares demanaven una escola nova en una protesta festiva que va comptar amb els gegants del Ventós Mir.

   

  Recordem que, fa unes setmanes, l’Ajuntament va demanar la cessió anticipada del solar on s’ha d’aixecar el nou edifici a l’Incasol, propietari dels terrenys, per tal de cedir-lo a la Generalitat, que és qui ha de construir l’escola.