El Pomar es posa líder i es jugarà la lliga el 23 d’abril a casa (2-5)

0
    30

03/04/2017 – La sisena victòria consecutiva sumada contra el filial del Premià de Dalt fa que els de Jorge Rincón depenguin d’ells mateixos per pujar de categoria.

El CD Pomar està a 180 minuts de poder ascendir a la Tercera Catalana. Els badalonins han de disputar dos partits més per tancar la fase regular del campionat i, si els guanyen, es proclamaran campions de lliga.

El passat cap de setmana, els verds signaven el seu sisè triomf consecutiu al grup VI de la Quarta Catalana, assaltant el camp del Premià de Dalt ‘B’ (2-5). El bloc de Rincón se sobreposaria al gol matiner (2’) de Mahamadou (1-0) i marxaria al descans amb la situació controlada.

Sánchez (12’) i Puentes (26’) s’encarregarien de situar el Pomar per davant (1-2), i en la represa Rubio anotava el 1 a 3 (51’). El quart gol dels badalonins (55’) arribaria en un penal transformat per Puentes (1-4) i el cinquè i definitiu el signaria David Martínez (1-5) al 68’.

El Premià de Dalt ‘B’ podria retallar distàncies al final (2-5), però res no impediria que la victòria marxés cap a Badalona. Aquest triomf, sumat al descans efectuat pel Premià de Mar ‘B’ (47), fa que el Pomar escali fins a la primera plaça de la classificació.

La plantilla de Jorge Rincón descansa el pròxim cap de setmana i el 23 d’abril jugarà el partit que li pot donar la lliga (13h). Si el Premià perd la setmana vinent i el Pomar el derrota, el títol i l’ascens directe seran pels verds.