Engestur recupera els sobrecostos en factures de llum dels darrers 10 anys

  0
  engestur.jpg

  03/04/2017 – De moment, l'empresa municipal ha aconseguit cobrar 94.000 euros per part d'Endesa, i espera uns 62.000 més.

  La victòria d'Engestur en una reclamació de sobrecostos en les factures de llum de la darrera dècada és ja una realitat. La reclamació és una 'lluita' en la qual es troben immerses moltes altres empreses i que gira entorn al subministrament elèctric d'emergència que han de tenir contractats hospitals, oficines, grans edificis de serveis o aparcaments públics, com és el cas de Badalona.

   

  En aquests recintes, la llei obliga a que els propietaris disposin d'una segona connexió elèctrica per si la primera falla. No obstant, la llei marca que, si aquest contracte secundari és prestat per la mateixa companyia, el client disposa d'una bonificació del 50%. Un descompte que, segons el gerent d'Engestur, Christian Carneado, l'ens municipal no havia gaudit.

   

  Per això, l'empresa badalonina, a través del servei d'un enginyer especialitzat, ha fet un càlcul detallat de les factures de la darrera dècada, temps màxim que la llei permet reclamar. Amb els resultats, Engestur ha presentat els corresponents recursos a la Generalitat, que ha donat la raó a la reivindicació badalonina.

   

  Hores d'ara, diu Carneado, Engestur ja ha recuperat prop de 94.000 euros i es troba a l'espera de poder rebre 62.000 més, una part dels quals encara s'han de dirimir al Departament d'Indústria. En qualsevol cas, el gerent es mostra confiat en reingressar la totalitat.