El sector de l’automòbil de Badalona desplega el seu potencial al Port

  0
  33
  Fira-de-lautomòbil-Badalona-23.jpg

  05/05/2017 – La fira s'inaugura aquest divendres i exposarà més de 150 vehicles fins al diumenge.

  Badalona viu aquest cap de setmana un dels esdeveniments comercials i econòmics de l’any. El sector automobilístic, amb una ferma i àmplia presència a la ciutat, obre les seves portes i surt al carrer per mostrar la seva oferta i brindar informació a badalonins i tots aquells ciutadans que s’apropin. Es tracta de la 5a edició de la Fira de l’Automòbil, que van engegar les diferents marques i l’Ajuntament l’any 2012, i que enguany es renova un any més i torna a estrenar ubicació.

   

  La 5a edició de la Fira de l'Automòbil arriba els dies 5, 6 i 7 de maig al Port de Badalona amb l'exhibició de més de 150 vehicles de 15 marques de cotxes diferents, que oferiran grans ofertes en vehicles nous, de km 0, d'ocasió i industrials. També s'hi exposaran les últimes novetats en vehicles elèctrics i híbrids.

   

  Ens movem en verd és el lema de la fira d'aquest any, compromesa amb les novetats i els avenços que s'impulsen tant des del sector de l'automoció, com des de les administracions públiques, per millorar el respecte pel medi ambient.

   

  El nucli del motor del Barcelonès Nord i el Maresme

   

  La Fira de l'Automòbil, que s'inaugura aquest divendres 5 de maig a les 17 h amb la presència de l'alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, està organitzada per la Ciutat del Motor de Badalona des de l'any 2012. L'objectiu és donar visibilitat i notorietat als 15 concessionaris que hi ha a les Guixeres, l'únic polígon de la ciutat especialitzat en el món de l'automòbil, on es concentren espais de venda i serveis de postvenda de tot tipus de vehicles.

   

  Circuit de karts, cotxes teledirigits, inflables i diversió per a tota la família

   

  La Fira de l'Automòbil sempre té un vessant lúdic i festiu que va molt més enllà de l'exposició de cotxes. Per això s'hi organitzen enguany activitats pensades perquè el públic familiar s'acosti a la Fira i en gaudeixi. Una de les atraccions que deixarà bocabadats a petits -i no tan petits- serà el circuit de karts elèctrics, en el qual els nens i nenes podran conduir i aprendre a circular respectant les normes viàries. Per fer curses, competir i no posar en perill ningú, també hi haurà un circuit de cotxes teledirigits.

   

  Clauers o matrícules artesanals 'hama bead'

   

  L'animació musical i infantil serà constant durant tota la jornada, amb castells inflables o una ludoteca per als més petits, que podran gaudir de joguines 3D. Els karts o els cotxes teledirigits, a més, no seran l'únic entreteniment vinculat a l'automoció. També seran protagonistes en el taller de 'hama beads', unes peces de colors amb les que es poden fer figuretes i dibuixos. Els logotips de les principals marques de vehicles seran alguns dels models a seguir per fer, per exemple, clauers que les famílies es podran emportar a casa. Però també es poden fabricar matrícules amb el nom de la nena o el nen.

   

  Igual que els 'hama beads', també hi haurà un taller de xapes, amb màquines preparades per a imprimir els logos de les marques de la fira o dibuixos dels propis infants. Per als més atrevits, la fira disposarà d'un rocòdrom, una parel d'escalada de tres metres d'alçada per demostrar l'agilitat i enfilar-se fins ben a munt.

   

  Oferta gastronòmica del Port

   

  L'animació i organització de la fira estarà amenitzada pel bon ambient tota l'oferta del port i per l'oferta gastronòmica dels restaurants, oberts a disposició de la clientela.

   

  Un sorteig amb un premi segur de 300 euros

   

  Mentre duri la Fira, es podrà participar en el sorteig d'un descompte de 3.000 € en la compra d'un vehicle en qualsevol dels 15 concessionaris de la Ciutat del Motor. El descompte és vàlid per a vehicles nous, d'ocasió, de km 0, industrials, etc. Per participar-hi, només caldrà omplir una butlleta i dipositar-la a l'urna que hi haurà a la Fira. Tothom que hi participi té un descompte assegurat de 300 € en la compra d'un vehicle.