El PSC entrega al govern un llistat amb 900 desperfectes de la via pública

  0
  28
  banc caritg.jpg

  23/11/2016 – El grup municipal entra al registre municipal el recull de desperfectes a la via pública que porta mesos fent a peu de carrer amb veïns de tota la ciutat.

  El PSC ha lliurat al govern aquest dimarts la llista amb prop de 900 “punts negres” relacionats amb la manca de manteniment i neteja de l’espai públic de la ciutat. Davant les queixes veïnals, expliquen des del grup municipal, fa mesos que la direcció socialista va decidir sortir al carrer a parlar amb els ciutadans i recollir aquest malestar.

   

  Hem recorregut Badalona pam a pam conjuntament amb els ciutadans, i avui lliurem el resultat d’aquest treball. El govern té ara l’obligació de donar resposta a totes aquestes mancances”, considera el president del grup municipal, Àlex Pastor. “La gent està molt preocupada perquè el govern és incapaç de donar solució als problemes de manteniment i neteja de l’espai públic, que cada cop està més abandonat”, etziba Pastor.

   

  El PSC destaca aquest mapa de punts negres com “un document amb una veritable participació ciutadana”, on les propostes que plantegen els ciutadans i ciutadanes, apunten, són traslladades directament al govern local. Els socialistes expliquen que el llistat s'anirà actualitzant, suprimint aquelles resoltes i incorporant de noves.