El PP retreu al govern “manca de transparència” en la selecció dels nous plans d’ocupació

  0

  11/11/2015 – Retreuen al regidor Àlex Mañas que no utilitzi el mètode del sorteig anònim, com demanava quan era a l'oposició el darrer mandat.

  El PP de Badalona denuncia “la falta de transparència” que, consideren, hi ha hagut en tot el procés de selecció dels integrants que formen part del Programa de Treball i Formació per a persones aturades que comença en els propers dies a través de l’Institut Municipal de l’Ocupació i que ocuparà a 84 veïns i veïnes.

   

  Els ‘populars’ critiquen que el govern va anunciar, mitjançant una nota de premsa, l’apertura del termini per inscriure’s “només dos dies abans que finalitzés” i “va deixar perdre una setmana”. “És evident que molts ciutadans ni tan sols es van assabentar de que hi havia aquest nou pla d’ocupació perquè l’Ajuntament per alguna raó el va voler amagar”, creu el portaveu Juan Fernández.

   

  Fernández reprova que el regidor responsable dels plans, Àlex Mañas, demanava, quan era oposició, “que la selecció de personal es realitzés per sorteig anònim i ara, quan forma part del govern i té la responsabilitat directe de fer-ho, no ha utilitzat aquest sistema”.  

   

  L’edil Àlex Mañas, per la seva banda, explica que sí s’utilitza el sistema del sorteig quan hi ha candidats amb puntuacions empatades, en comptes de l’entrevista que s’utilitzava anteriorment. Pel que fa al retard, esclareix que si la nota es va enviar poder enviar abans va ser perquè es van consensuar tots els criteris dels plans amb els agents implicats i això va retardar l’anunci.