Engestur posa a la venda places d’aparcament a 16 pàrquings de tota la ciutat

  0
  Aparcament El Viver.JPG

  24/09/2013 – Abans d'estiu, només s'oferien places a tres instal·lacions; ara, l'Ajuntament decideix ampliar el ventall d'opcions; es poden adquirir amb una concessió de 10 o 20 anys.

  La societat municipal Engestur, que gestiona els aparcaments subterranis públics de Badalona, ha ampliat el nombre d’aparcaments que es beneficiaran de la ‘Campanya de 10 i 20 Anys’, que es va posar en marxa el passat mes de maig i que permet adquirir per concessió d’ús una plaça d’estacionament per una o dues dècades a un preu “molt competitiu”.

   

  Els aparcaments que fins ara formaven part d’aquesta campanya eren els d’Enginyer Deulofeu, Països Catalans i Josep Cortines. Durant els primers tres mesos de vigència de la campanya s’han venut 15 places per un període de 10 anys. A causa de la bona acollida de la campanya, Engestur ha decidit ampliar-la a d’altres aparcaments subterranis distribuïts per tota la ciutat. Hi ha aparcaments que posen en venda les places amb concessions per a 10 i 20 anys, mentre que altres aparcaments només ho fan per un termini de 10 anys.

   

  L’oferta s’ha estès a un total de 16 pàrquings de gestió municipal, com el de Països Catalans, el de Floridablanca o Can Solei. Els preus per a la concessió durant 10 anys oscil·la entre els 2.100 i els 6.100 euros aproximadament, segons la instal·lació, i el cost per a les places a 20 anys, entre els 5.500 i els 12.300.