El Salt agreuja la crisi de l’UBSA (57 a 77)

0
    34
    j7.JPG

25/11/2013
    Els adrianencs van perdre el 6é partit consecutiu contra el Salt, que va demostrar ser molt més equip

L'UBSA va patir la 6a derrota consecutiva a la Copa Catalunya i ja ocupa places de descens directe. Els de César Sanmartín no van poder competir contra el Salt, que es va endur el triomf del Can Ricart amb comoditat (57 a 77).

Els gironins van demostrar ser molt més equip ara mateix que els adrianencs, i van fer un partit molt equilibrat. Tot i que l'UBSA va sortir molt millor al camp (8 a 0), poc a poc els gironins van anar controlant el matx.

Aquest cop si les estrelles de l'UBSA van aparèixer (15 punts per Crespo i 15 per Morales) però la resta de l'equip no va acompanyar
    Amb aquests dos jugadors ben vigilats, i amb una gran tasca de desgast de Geli sobre Morales, els gironins van anar creixent a mesura que passaven els minuts.

Així, després d'haver aconseguit 9 punts de d'avantatge al descans (28 a 37), van anar fent créixer la renda amb la feina dels interiors i l'encert del sempre present Xevi Torrent, que va acabar amb 21 punts. Al final del 3r període, els adrianencs perdien de 15 punts, i un 0 a 10 a l'inici de l'últim quart va deixar el matx vist per sentencia (42 a 68).

Els de César Sanmartín miraran de refer-se dissabte a les 18:15 a la pista de l'Artés, un rival de la zona mitja de la classificació.