El president i fundador de Voluntaris Badalona presenta la seva dimissió

  0
  22
  145a584d-a542-42ee-9471-34f9c2c8613c.jpg

  19/05/2016 – Joan Escalada va presentar fa uns dies la seva dimissió; la propera setmana es decidirà si marxa i s'analitzarà quin escenari s'obre.

  Hores abans del Dia de Sant Anastasi, el fins ara president i fundador de Voluntaris Badalona, Joan Escalada, va presentar la seva dimissió davant la junta de l’entitat. Segons van avançar dimecres els companys del Tot, Escalada va enviar una carta de renúncia però la junta finalment no la va acceptar i va demanar al president que es repensés la seva decisió. Ara, segons ha explicat el també membre de la junta Josep Maria Fontanillas, Escalada s’estaria pensant si seguir com a president i haurà de donar una resposta la propera setmana. Durant els propers dies es convocarà una assemblea de voluntaris per donar a conèixer la decisió d’Escalada i bé nomenar un nou president de l’entitat, si s’escau.

   

  Tot i això, Fontanillas deixa oberta totes les possibilitats i assegura que el futur de l’entitat està enlaire. El conflicte obert entre el govern local i l’entitat pel retard del cobrament de la subvenció i les males relacions entre les dues parts haurien enrarit l’ambient al si del cos dels voluntaris. Segons expliquen certs voluntaris, la situació de vaivé en la participació d’actes com les Festes de Maig no ha agradat a alguns voluntaris i voluntàries, que han optat per no participar, almenys, fins que la situació es normalitzi. Des de la junta, no obstant, neguen que hi hagi malestar a l’associació. Escalada, per la seva banda, s’ha limitat a dir que l’Ajuntament l’ha “fet tornar boig” i que ell s’ha emportat tota “la càrrega” sobre aquesta tensió entre les dues parts.

   

  Voluntaris Badalona continua negociant amb l’Ajuntament

   

  El membre de Voluntaris Badalona, Josep Maria Fontanillas, ha explicat que les converses amb l’Ajuntament de Badalona continuen. A la darrera reunió, el govern local va posar sobre la taula un esborrany d’un conveni amb els actes on l’entitat hauria de col·laborar. Fontanillas ha explicat que ara volen saber detalladament tots els actes on els Voluntaris haurien de participar. Un cop tinguin aquest llistat, i també les condicions, valoraran si signen aquest conveni amb l’Ajuntament i pot arribar la “calma” entre el cos de voluntaris i el consistori.