El president Puigdemont visita avui Badalona

  0
  puigdemont.jpg

  01/04/2016 – El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, passarà per la Casa de la Vila, l'Institut Guttmann i acabarà a la Fundació Roca i Pi.

  El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, visitarà aquest divendres Badalona durant tot el matí. El president arribarà a la Casa de la Vila a les 10 hores per celebrar una reunió de treball amb l’alcaldessa, Dolors Sabater, i la resta de membres del govern de Badalona. A la Sala de Plens, serà rebut per tota la corporació municipal i signarà el Llibre d’Honor de la ciutat. 

   

  Després de la visita a la Casa de la Vila, el president de la Generalitat es dirigirà a la seu de l’institut Guttmann i a la seu de la Fundació Privada Llegat Roca i Pi, on presidirà la inauguració d’un nou espai a la Residència Assistida per a persones de la tercera edat que l’entitat gestiona a la ciutat. L’acte també comptarà amb l’alcaldessa Dolors Sabater i l’arquebisbe de Barcelona, Juan José Omella.

   

  Ampliació de la residència Roca i Pi
  Les noves instal·lacions han permès ampliar fins a 134 el nombre de places a la residència, sumant-ne 54 més que abans. La remodelació ha servit, a més, per equipar els accessos al centre amb sistemes de telemetria digital i amb polseres que garanteixen la seguretat dels residents, familiars i treballadors. També s’han modernitzat els espais destinats als serveis de medicina i d’altres dependències.