La Nit de les Guineuetes corona el teatre local badaloní

  0

  01/04/2016 – Els Amics del Teatre Zorrilla celebren la XVII Nit de les Guineuetes aquest divendres, 1 d'abril.

  Els Amics del Teatre Zorrilla celebraran la XVII Nit de les Guineuetes, que no ha pogut coincidir amb el Dia Internacional del Teatre, el 27 de març, tindrà lloc aquest divendres, 1 d’abril. L’acte englobarà l’entrega de carnets de socis honorífics als integrants de la junta fundacional -Josep Maria Zamora (president), Jaume Lladó, Juanjo Navarro, Joana Domingo, Josep Guardiola, Josep Maria Pujol, Jordi Lleal, Angels Zamora, Jaume Arqué i Toni Forteza-, així com les  nominacions i les Guineuetes 2015 i la Guineueta honorífica. La gala serà dirigida i presentada per Josep Palau i coordinada per Jordi Fernández Vives.

   

  La guineueta honorífica d’aquest any serà entregada a Felicitat Comas Hofmann, actriu vocacional badalonina, va néixer el 4 de desembre de 1940 i amb tretze anys va iniciar-se al teatre en el quadre escènic de la Coop. La Moral. Ha participat en més de 250 actes escènics, ha aconseguit quatre premis de millor actriu, a concursos de Tiana, Mataró, Terrassa i Badalona.

   

  La llista de premiats de Les Guineuetes 2015 estarà integrada per l’Associació Cultural de Poesia Pont del Petroli; la Companyia de Teatre Màgic Empenta i al Conservatori Professional i Escola de Música de Badalona. Per altra banda, l’entitat obrirà l’opció de votar les millors obres de l’any entre un grup d’espectacles seleccionats, entre els que hi ha La Plaza del Diamante, Nadia/Kabul/Barcelona; Autorretrato de un joven capitalisa español; Sócrates o Un cel de Plom, entre d’altres.