El Progrés i La Salut treuen les seves botigues al carrer

  0
  36
  Progres.jpg

  04/07/2014 – El passat cap de setmana, els comerciants del Progrés van triomfar a la Badalona Summer Festival.

  Per segon any consecutiu l’Associació de Botiguers i Serveis del Progrés han col·laborat en la Badalona Summer Festival que va tenir cita el passat divendres i dissabte, dies 27 i 28 de juny, al passeig Marítim. Una quarantena de comerços del barri van sortir al carrer per oferir els seus millors productes, serveis i ofertes amb l’objectiu d’ajudar a la seva projecció comercial.

   

  El president de l’associació, Josep Francesc Juárez, assegura que els comerciants estan satisfets perquè “ha estat una bona manera de donar-se a conèixer”. A més, els comerços del barri del Progrés havien demanat enguany tornar a participar en la Badalona Summer Festival per l’èxit i l’experiència que es va viure l’any passat.

   

  Per altra banda, coincidint amb les rebaixes d’estiu, el passeig de La Salut celebra aquest divendres i dissabte, 4 i 5 de juliol, una nova edició de les ‘Botigues al carrer’. S’espera que participi un 80% dels comerciants del passeig i dels carrers transversals. Destacar també que hi haurà inflables i animació infantil