Tres punts per curar la ferida de l’Hospitalet

  0
  56
  Hospi_Bdn03.jpg

  27/09/2014 – El CF Badalona rep aquest diumenge el Vila-real B a Pomar (17 h) amb ganes de rescabalar-se del primer entrebanc a la lliga. 

  27/09/2014 – La primera derrota a la lliga contra l’Hospitalet no ha de desviar el Badalona del bon camí i la primera oportunitat per demostrar-ho serà  aquest diumenge contra el Vila-real B, un equip que ocupa la penúltima posició de la classificació però que ve de trencar la imbatibilitat de l’Espanyol B (2-0).  “La gent mira la classificació i els veu a la zona baixa, però és un equip de molta qualitat”, avisa Manolo González, que té la recepta per intentar sumar els tres punts:  “Estar molt ben situats i tenir el rigor que vam demostrar contra el Sant Andreu en l’últim partit a casa”.

  El tècnic escapulat està convençut que l’entrebanc a l’Hospitalet, on l’equip va merèixer un millor resultat, no afectaran la plantilla. Ni tampoc l’incident amb David Bermudo, que es va empipar amb l'entrenador quan el va substituir. El capità es va disculpar davant del club, el tècnic i els companys i també ho ha fet mitjançant una carta pública adreçada als socis i aficionats. “Hem parlat amb ell, va parlar amb el grup i està penedit del que va passar. Sempre ha tingut un comportament correcte i és un tema oblidat. El vestidor està unit”, ha explicat Manolo González.

  Fran Bea encara no està recuperat i continuarà sent baixa per aquest partit, que s’ha avançat una hora i començarà a les 5 de la tarda per culpa d’un robatori en la instal·lació elèctrica del camp de Pomar, que ha deixat la instal·lació sense il·luminació.  Juanjo Prior, que ha arrossegat algunes molèsties,  sembla que finalment podrà estar disponible. D’altra banda, Fran Pineda i l’argentí Facundo Ponzio seguiran fora de la llista de convocats, ja que encara no s’han resolt tots els tràmits burocràtics i no tenen el trànsfer.