El projecte de quatre alumnes del Badalonès els portarà a un viatge formatiu a Silicon Valley

  0
  Premios Desafio Emprende - Os la Caixa (Badalona) 12.jpg

  23/05/2014 – L'equip de joves de Badalona ha format part dels guanyadors dels Premis Repte Emprèn, impulsats per l’Obra Social “la Caixa”, en els quals han participat un total de 363 projectes de tot Espanya.

  Un equip de joves de Badalona ha format part dels guanyadors dels Premis Repte Emprèn, impulsats per l’Obra Social “la Caixa”, en els quals han participat un total de 363 projectes de tot Espanya. Després de dues fases de selecció, tant territorial com nacional, han estat cinc els guanyadors del guardó, que consta d’un viatge formatiu a l’ecosistema emprenedor i empresarial de Silicon Valley durant 10 dies del mes de juliol.

   

  L’equip guanyador badaloní està integrat per quatre alumnes del primer curs dels Cicles Formatius de Grau Mitjà del Col·legi Badalonès, que han ideat un projecte d’un endoll intel·ligent que permet estalviar electricitat de l’anomenat consum fantasma. 

   

  L’objectiu principal dels Premis Repte Emprèn és que, durant l’estada educativa a Silicon Valley, els cinc equips d’alumnes desenvolupin un nou repte –independent del seu projecte guanyador- relacionat amb futures tendències en diferents sectors empresarials, socials, tecnològics o educatius. Els professors de cada grup conformaran un sisè equip que també assumirà un repte.  

   

  Els reptes han estat proposats pels sis partners dels Premis Repte Emprèn: Fundació Príncep de Girona, Fundació Everis, SegurCaixa Adeslas, Eurest,  Mediapro i l’Obra Social ”la Caixa”. Es tracta de sis iniciatives que cada institució ha definit segons la naturalesa i els objectius de la seva entitat.