La Trobada Marinera omple de gastronomia el passeig Marítim

  0
  52
  trobada marinera.jpg

  23/05/2014 – La platja dels Pescadors acull, des d’avui a la tarda i fins diumenge a la nit, la II Trobada Gastronòmica Marinera de Badalona, un esdeveniment en el qual les receptes de peix i marisc seran les protagonistes.

  Badalona torna a viure, aquest cap de setmana, la Trobada Gastronòmica Marinera, un esdeveniment culinari i d’oci organitzat per Barnarock Eventos i en el qual participen restauradors de tota la ciutat. Del 23 al 25 de maig, la platja dels Pescadors serà l’ubicació d’una fira amb capacitat per a més de 400 persones i que tindrà com a protagonistes els plats basats en peix i marisc.

   

  Un total d’11 d’establiments d’hostaleria i una pastisseria locals oferiran les seves millors receptes, entre les quals destacaran el nero al forn, el pop a la gallega o el caçó adobat; tanmateix, l’esdeveniment comptarà amb la presència d’una marca de cava, una de vins, una de cervesa, una de gelats i, com a novetat, de l’Escola d’Hostaleria de Badalona. Els preus oscil·laran entre els 2 i els 6 euros, igual que a la 1ª edició, i són el principal reclam de la mostra, segons els organitzadors, pel baix cost d’alguns elaborats plats que, en qualsevol restaurant, suposarien una despesa major.

   

  Enguany, la trobada s’inaugurarà a les sis de la tarda amb un ball i actuació per a la gent gran. Durant tota la jornada de dissabte, la fira comptarà amb una pantalla gegant per amenitzar els àpats. Tanmateix, el diumenge es durà a terme el sorteig d’un viatge a Menorca de quatre dies per a dues persones.

   

  Segons els impulsors de la fira, la primera edició, celebrada el 2013, va congregar unes 20.000 persones durant tot el cap de setmana. Enguany, prefereixen no crear-se expectatives, ja que, diuen, la ciutat està plena d’activitats interessants durant tot el cap de setmana, com ara el Primavera Pop de 40 Principales, i és difícil preveure quina serà l’afluència de públic.

   

  L’activitat tindrà lloc entre les 18 i la 1 de la matinada del dia 23, entre les 11 i la 1 del 24 i entre les 11 i les 21 del 25.

   

  Relació de restauradors 

  La Donzella de la Costa, Sant Anastasi, Sotavent, Café la Font, El Trabucaire, Badiu del Micaco, Sánchez -Morales, Marisquería Río Andarax, El Badiu de la Figuera, Aroma Kaori, Pazo Ribeiro, Can Daniel, Pastisseria Comas, Cava Privat, Vins Cristina Guillén i Antiu Xixona.