Maldonado: “Buscarem la motivació en l’energia que dóna una victòria”

  0
  11
  SEV_JOV (23).jpg

  23/05/2014
  L'entrenador del FIATC Joventut, Salva Maldonado, ha parlat de les motivacions que busca l'equip per afrontar l'últim partit de la temporada contra el València

   

  L'entrenador del FIATC Joventut, Salva Maldonado, ha parlat de les motivacions que busca l'equip per afrontar l'últim partit de la temporada contra el València

  Sobre com està el vestidor: "Després del partit estaven tocats, sobretot els veterans. Vam tenir una oportunitat i no ho vam poder aconseguir. Aquests partits que es decideixen per petits detalls, no només per una jugada sinó per la suma de totes, et quedes amb la idea de que podies haver fet més. En aquest sentit els veterans són els que van quedar més tocats. De derrotes doloroses n'hem tingut unes quantes i l'equip sempre s'ha refet. Ara hem tingut tota la setmana per recuperar-nos i gaudir dels entrenaments per fer un bon partit diumenge".

  Sobre com motivar-se de cara al partit de diumenge: "Més enllà de l'objectiu general, sempre tens la motivació de tornar a guanyar després d'una derrota. Gaudir d'una victòria ja dona molta energia. A més, és l'últim partit de lliga, i hi hi ha jugadors que no seguiran aquí. També serà l'últim partit davant del nostre públic…de motivacions n'hi ha moltes. No tinc cap dubte de que l'equip es recuperarà i mirarà de fer un partit com durant tota la temporada, al màxim, intentant fer-ho el millor possible".

  Sobre el València: "És un equip que ha perdut 3 partits en tot l'any i que ha optat a quedar líder de la classificació. Porten 13 victòries seguides, estan en un bon moment, són molt físics, ofensivament potents i molt efectius des del triple. Competirem com hem fet altres dies, mirant de fer bé la nostra feina".