La FAVB recolza i crida als veïns a sumar-se a la lluita del Baldiri i Reixac

  0
  50
  Baldiri Reixac.jpg

  27/05/2014 – A més, la federació felicita a la comunitat educativa per la fermesa demostrada amb les accions de portesta. 

  Les diverses accions de protesta engegades les passades setmanes han donat el seu fruit i, finalment, la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Badalona s’han compromès a construir l’ascensor provisional a l’espera de l’eliminació definitiva de les barreres arquitectòniques que existeixen al centre escolar Baldiri i Reixac, al barri de Sant Joan de Llefià.

   

  Per això, la Federació d’Associacions de Veïns de Badalona (FAVB) felicita a la comunitat educativa per la fermesa demostrada amb les accions de protesta a l’escola Baldiri i Reixac. “Junts podem i ara més que mai cal defensar l’educació pública davant de les continues retallades per part dels nostres governants”, afirma la federació. Però, a més, alerta que el moviment veïnal ha d’estar alerta, ja que “aquesta promesa ha estat realitzada al llarg dels darrers tres anys en diverses ocasions i mai ha arribar a ser realitat”.

   

  La FAVB entén que la reivindicació d’aquesta escola és també una lluita en defensa de l’escola pública, per això critica al Departament d’Educació de la Generalitat per no voler considerar la possibilitat de mantenir el segon grup de P3, ja que “només vol respondre les reclamacions de les famílies afectades”, destaca la federació.

   

  Finalment, la FAVB encoratja a tot el moviment veïnal a sumar-se a aquesta a aquesta lluita, fins aconseguir les reivindicacions de la comunitat educativa.