La plataforma política Guanyem Badalona celebra la seva primera assemblea

  0
  29
  IMG_7384.JPG

  10/01/2015 – La candidatura es reunirà aquest dissabte a La Llauna per discutir  i aprovar el model organitzatiu, el codi ètic i una proposta de programa marc que les diferents comissions han preparat durant aquestes setmanes.

  Guanyem Badalona, la candidatura sorgida al novembre passat arran del manifest "Crida per Badalona" i que ja compta amb més de 300 suports, segueix el seu camí cap a les eleccions municipals del maig.

  Seguint el guió traçat a l'assemblea oberta en que es va constituir el passat 29 de novembre a La Llauna, aquest dissabte, 10 de gener, la formació celebrarà la seva primera assemblea. La cita servirà per discutir i aprovar el model organitzatiu, el codi ètic i una proposta de programa marc que les diferents comissions han preparat durant aquestes setmanes, a més de discutir els propers passos a seguir. La trobada es farà al CEIP Salvador Espriu, al barri de Morera, a partir de les 10h i durant tota la jornada fins a mitja tarda.

   
  Paral·lelament, els membres de Guanyem Badalona estan escollint aquests dies el logotip i la imatge de la candidatura amb una votació electrònica, com ja van fer al desembre passat amb l'elecció del nom. El resultat d'aquest procés de decisió es farà públic i es ratificarà durant l'assemblea d'aquest dissabte.

  En el manifest constituent, Guanyem Badalona es fixa un decàleg de prioritats com la creació de treball digne a la ciutat, la lluita contra la corrupció, aturar els desnonaments, la municipalització dels serveis públics, la democràcia participativa i l’absoluta transparència de l’administració local, el respecte a la llibertat d’expressió i la no criminalització de la protesta, el canvi del model energètic i urbanístic acabant amb les pràctiques especulatives, construir la República Catalana al servei de les classes populars de Badalona, promoure la igualtat de drets entre dones i homes, fomentar la convivència i la interculturalitat, o la defensa dels drets de la joventut, entre d’altres qüestions.