El PSC comença a distribuir 80.000 butlletins amb les seves propostes de cara al maig

  0
  39
  psc revista.jpg

  18/02/2015 -Ha iniciat la distribució dels 80.000 exemplars editats de la publicació “Amb la Gent”, el butlletí informatiu de l’agrupació local que difon l’opinió i les alternatives dels socialistes de Badalona, i que es durà a terme durant els mesos de febrer i març.

   

  El PSC ha iniciat la distribució dels 80.000 exemplars editats de la publicació “Amb la Gent”, el butlletí informatiu de l’agrupació local que difon l’opinió i les alternatives dels socialistes de Badalona, i que es durà a terme durant els mesos de febrer i març.

   

  En el darrer número es pot trobar un resum del que serà part de la proposta socialista pel futur de la ciutat. Els socialistes es refereixen a la creació de mil llocs de treball en plans d’ocupació a l’any, la gratuïtat de la teleassistència, la socialització de llibres escolars, les beques menjador per a tothom que ho necessiti, el final dels desnonaments a la ciutat, l’atracció d’indústries i empreses, la seguretat dels barris, la defensa del comerç de proximitat i la reactivació dels eixos comercials, la inversió en els barris, tot plegat, asseguren, “des d’un govern honest, un govern que treballi amb les entitats, que cregui en la participació ciutadana. Un govern transparent sense res que amagar”.