El PSC critica la gestió del regidor Daniel Gracia i exigeix més suport a empreses locals

  0

  10/12/2013 – Després de respondre i intentar esclarir la polèmica relativa al patrocini dels llums de Nadal, el PSC de Badalona acusa el regidor de Via Pública, Daniel Gracia, d’haver mentit en les seves declaracions a diferents mitjans de comunicació, entre ells aquest diari.

  Després de respondre i intentar esclarir la polèmica relativa al patrocini dels llums de Nadal, el PSC de Badalona acusa el regidor de Via Pública, Daniel Gracia, d’haver mentit en les seves declaracions a diferents mitjans de comunicació, entre ells aquest diari.

   

  Els socialistes consideren que “Daniel Gracia menteix quan assegura que Vialser no és patrocinadora dels llums de Nadal ni de l'arbre de la plaça de la Vila”, ja que “ha patrocinat l’arbre blau els anys 2011 i 2012”

   

  Tanmateix, destaquen que Vialser va participar en un “procediment negociat sense publicitat”, i no en un “concurs públic”, com hauria afirmat el regidor, i que la seva oferta “no va ser la més baixa”.

   

  Segons els socialistes, Gracia “menteix dues vegades més” quan diu que tres de les sis empreses són de Badalona, perquè “únicament una” ho és i, a més, es tracta d’un procediment “en el que només poden participar les companyies convidades”. Així mateix, reproven

   

  El PSC exigeix més suport a les empreses locals

   

  Aprofitant aquesta polèmica, el PSC ha exigit al PP que sigui coherent amb el què demanava quan era a l’oposició i prioritzi empreses de Badalona. “L’Ajuntament va sol·licitar pressupost a sis empreses, tres són de Barcelona, una de Sant Joan Despí, una de Mataró i únicament una de Badalona. La selecció de les empreses és d’absoluta discrecionalitat municipal”, asseguren els socialistes, que consideren que aquesta forma de procedir és “una mentida més del PP”.