Finalment tindrem guinguetes a les platges: aquestes obriran el 20 de juny

  0
  54

  Les vuit guinguetes que ja han començat a instal·lar-se a les platges de Badalona entraran en funcionament el dissabte 20 de juny. Els representants d’aquests establiments i l’Ajuntament han arribat a un acord que facilita la seva instal·lació a les platges de la ciutat i que consisteix en que podran ampliar la durada de la concessió inicial fins a un màxim d’un 15% i, a més, durant aquest estiu també podran ampliar el seu espai un 50% per respectar les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries.

  Fa unes setmanes aquest Diari va parlar amb alguns dels propietaris i propietàries d’algunes de les guinguetes, però encara estaven estudiant la possibilitat d’instal·lar-se a la platja de Badalona.

  “Aquest govern, al contrari que l’anterior que va decidir i comunicar als concessionaris que no podrien obrir, ha treballat perquè les guinguetes puguin tornar aquest estiu a Badalona. Estem molt satisfets que aquest servei tan valorat per la ciutadania torni a les platges”, ha assenyalat l’alcalde de Badalona. “La posada en marxa de les terrasses i de la restauració, i ara l’obertura de les guinguetes, formen part d’aquest impuls imprescindible per ajudar les empreses i salvaguardar els llocs de feina”, ha conclòs Xavier Garcia Albiol.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí