El PSC denuncia “l’enganyifa dels pisos socials d’Albiol”

  0
  Pis de lloguer social 2 (AJB_MITJA).jpg

  03/10/2012 – El grup municipal critica "el desengany que milers de badalonins" s'han emportat amb una mesura "ineficaç i incomplerta".

  Quan el passat 28 de febrer s’anunciava el conveni entre l’Ajuntament i CatalunyaCaixa per a posar a lloguer social pisos propietat de l’entitat bancària procedents de desnonaments, i que l’Alcalde qualificava “d’autèntica política socials”, s’iniciava un procés que, segons el PSC local, “ha portat a la desil·lusió i el desengany a milers de badalonins i badalonines que, de bona fe, havien confiat en l’alcalde i havien tramitat la seva sol·licitud”. En pocs dies,un total de 1.500 persones van realitzar els tràmits, fins que el govern, davant el volum de sol·licituds van tancar la inscripció.

   

  A dia d’avui, un cop acabat el procés d’adjudicació a final d’agost, els socialistes denuncien que “només unes poques famílies han pogut accedir amb relativa normalitat a l’habitatge que ha concedit l’ajuntament, mentre que altres han pagat la reserva però no poden accedir al estar ocupades il·legalment i, la immensa majoria, o no han pogut formalitzar la seva sol·licitud o veuen com aquesta queda arraconada en una llarga llista amb la total impossibilitat de tramitar-se”.

   

  A l’anunciar la mesura, l’Ajuntament destacava que els 43 pisos inicials, la meitat dels quals en aquell moment i a dia d’avui estan ocupats il·legalment, es veurien incrementats per acords amb altres entitat bancàries. Però el govern, en set mesos, “ha estat incapaç d’arribar a acords amb cap entitat bancària, demostrant la seva ineficàcia i generant unes expectatives que ja sabia que era incapaç de complir”, critica el líder socialista Jordi Serra.