El PSC no descarta una qüestió de confiança de Dolors Sabater

    0
    WhatsApp Image 2018-04-19 at 13.18.45.jpeg

    El PSC de Badalona ha finalitzat la ronda de contactes amb totes les forces polítiques de Badalona, i ha constatat els greus problemes que té el govern de Dolors Sabater per aprovar uns pressupostos sense els suports necessaris. La intenció del govern municipal és aprovar els pressupostos en el proper ple de dimarts 24 d'abril, però sembla difícil que es pugui dur a terme perquè falten suports.

    Els socialistes han assegurat que “l’Ajuntament de Badalona podria tenir nou pressupost si el govern de Dolors Sabater acceptés les condicions del PSC o si arribés a acords amb altres formacions polítiques, en cas contrari instem al govern a sotmetre’s a una qüestió de confiança”.

    Aquestes últimes setmanes el PSC ha demanat respecte als acords d’investidura, i ha posat dues condicions per poder valorar la proposta de pressupostos municipals 2018. D’una banda han demanat a Dolors Sabater i al seu govern que representin a la majoria de la ciutadania deixant d’utilitzar l’Ajuntament en favor de la causa independentista, tal com recollia el pacte d’investidura, i d’altra banda que tregui a l’Ajuntament de la greu i preocupant paràlisi de gestió en la què es troba. Els socialistes opinen que, si no s'aprova el pressupost, l'actual alcaldessa s'hauria de sotmetre a una qüestió de confiança.