Intercanvi d’entrades pel que resta de temporada

  0
  36
  Morales - Sánchez.jpg

  19/04/2018 – El CF Badalona i el Club Joventut van acordar ahir intercanviar entrades per als seus socis, de manera que la gent de la Penya podrà assistir gratuïtament als partits que el Badalona jugarà a l'Estadi fins a final de temporada, i viceversa

  En una reunió celebrada avui al Palau Olímpic entre els presidents del CF Badalona i el Club Joventut de Badalona, Miguel Ángel Sánchez i Juanan Morales, les dues entitats han acordat intercanviar entrades per als seus socis, de manera que la gent de la Penya podrà assistir gratuïtament als partits que el Badalona jugarà a l'Estadi fins a final de temporada, i viceversa. Els socis de les dues entitats interessats en aquesta iniciativa hauran de recollir les entrades a les oficines del seu club.

  De cara al futur, la voluntat dels dirigents dels dos clubs esportius més emblemàtics de la ciutat és anar plegats en els assumptes on puguin fer-se costat. L'assistència de Juanan Morales a la llotja de l'Estadi, diumenge passat, en el partit entre el Badalona i l'Ebro i aquest acord, són gestos que evidencien aquesta voluntat.