Tubert i Suñé es carreguen a La Garrotxa (65 a 52)

0
    19
    x publicar.JPG

03/12/2013
    Entre els 2 van sumar 52 punts i van deixar el partit enllestit abans de l'últim quart

El Badalonès va aconseguir el 9è triomf de la temporada en derrotar a La Garrotxa per 65 a 52 i segueix 2n en solitari només per darrere de l'Onyar.
    La parella interior Tubert-Suñé va ser la gran protagonista del partit. Entre els 2 van anotar tant punts com l'equip rival, i 52 dels 65 punts dels Dimonis.

Tubert era el primer en mostrar la seva qualitat. 8 punts seus al 1r període, en el que Suñé va començar a participar amb 2 triples, donaven el 1r avantatge vermell (16 a 8). Només l'encert de Busquets, finalitzant les bones assistències dels seus companys, podia aturar la sangria (16 a 12 min 10).
    Al 2n període, el Badalonès va mantenir el bon nivell defensiu i Tubert va seguir amb la seva lliçó magistral. El pivot del Badalonès va anotar 13 punts per arribar als 21 al descans i fer arribar el seu equip amb 15 punts de redit a la mitja part (36 a 21),.

A la represa Suñé va agafar el relleu. La Garrotxa es va centrar en aturar Tubert i va deixar molts espais, que Suñé va aprofitar amb un extraordinari 5 de 7 en triples al 3r període. Amb el partit decidit (57 a 32), les individualitats de Coderch van maquillar el marcador fins el 56 a 52 final.

Tubert va acabar amb 27 punts mentre que Suñé ho va fer amb 25. Després del pont, el Badalonès jugarà a la pista del Lliçà d'Amunt.