El rebot rescata les Lynx (77-71)

0
    49

07/10/2015 – L’equip d’Anna Cruz empata les finals de la WNBA i es prepara per viatjar a Indiana per, com a mínim, forçar el cinquè partit.

En el segon duel de la sèrie, les Minnesota Lynx afrontaven un partit a vida o mort. Sumar una nova derrota hauria suposat gairebé mig anell per les Fever, ja que la franquícia d’Indiana s’hagués situat amb un avantatge de 0 a 2 abans de viatjar al Bankers Life Fieldhouse.

Minnesota, liderada per la potència de Sylvia Fowles, podria reaccionar davant d’un Target Center que presentaria una gran entrada (12.134 espectadors). El triomf de les Lynx, però, no seria gens senzill.

Indiana dominaria des de l’inici, arribant a gaudir d’una diferència de deu punts només començar (8-18). L’avantatge de les Fever es veuria escurçada al final del primer quart (20-24), en part per la fam mostrada per les locals a l’hora de tancar el rebot.

Les accions de talent de Moore i Fowles tirarien endavant la reacció de Minnesota, capgirant el resultat abans d’arribar a la mitja part (35-34). Amb el 39 a 38 presidint el marcador del Target Center, un 3+1 espectacular anotat per Maggie Lucas gairebé al límit de la possessió li tornaria a donar l’avantatge a Indiana (39-41).

Ja al tercer període, les visitants s’arribarien a situar a nou punts de distància, fent témer el pitjor a l’afició de Minneapolis (43-52). Per sort per les Lynx, el caràcter de Moore i Fowles apareixeria en l’instant precís per encetar un parcial de 13 a 2 que retornaria el control de la situació a Minnesota (56-54).

Les locals aguantarien amb un petit coixí de punts fins al final, segellant la victòria en un darrer rebot ofensiu lluitat per gairebé tot l’equip (77-71). Maya Moore (19 punts, 8 rebots i 5 assistències) i Sylvia Fowles (21 punts i 9 captures) s’erigirien en les líders de les Lynx.

La badalonina Anna Cruz, per la seva part, també tindria un paper destacat, jugant molts minuts (21) de base i acabant el partit amb 6 punts, 5 rebots i 5 assistències. Amb Cruz a pista, Minnesota anotaria 22 punts més que Indiana. La badalonina convertiria dos tirs lliures decisius a falta de 27 segons (74-69).

La sèrie viatja ara al Bankers Life Fieldhouse d’Indianapolis, on es jugarà el tercer i el quart partit de la final de la WNBA. El primer serà la matinada del 9 al 10 d’octubre (3am).