El Sant Josep arrenca fort

0
    26

6/10/2015.- Tres victòries en tres partits i contra l'Ubsa amb solvència a les jugades clau. Els parroquials lideren el grup 2 de Copa Catalunya.

Partit de qualitat el que es va veure dijous passat al Centre Parroquial en partit avançat de la tercera jornada.

El partit va començar amb avantatges pel Sant Josep, però de seguida la reacció de l’Ubsa va tornar a igualar el partit.

Les alternances van ser constants al marcador i la qualitat dels dos equips feia impossible marxar al marcador però deixava cistelles de gran qualitat als dos costats.

El partit es va decidir a l’últim quart. Tres atacs consecutius del Sant Josep els van permetre obrir una escletxa de 10 punts al marcador.

Però la pressió de l’Ubsa, lluitant fins el final, va mantenir l’emoció en un partit molt obert. Al final les pilotes perdudes dels de Sant Adrià en moments clau van donar la victòria als locals.

Les rotacions i el fons de banqueta van ser decisius per a què el Sant Josep mantingui la imbatibilitat després de tres jornades i lideri la classificació.

Concentració, esforç i agressivitat són els signes d’identitat del nou projecte. Dissabte que ve buscaran el 4 de 4 a La Bisbal.

La Minguella treu el caràcter

Va sumar una victòria a domicili, en un desplaçament complicat a la Seu d'Urgell.

El primer quart va ser molt igualat, amb una Minguella que va començar el partit descolocada, sense ajustar el rebot i cedint la iniciativa al Sedis. La inspiració ofensiva de Roger Guerra va deixar el resultat al primer quart empatat a 16.

Al segon quart, els canvis van suposar més agressivitat defensiva i més concentració. Això va suposar poder controlar el rebot i obrir una escletxa de 10 punts. Amb el màxim avantatge l'equip es va relaxar. Tot i així, van arribar al descans 7 punts per davant al marcador.

A la represa, la Minguella va apostar per defenses alternatives que van donar molt bon resultat i amb un parell de triples van tornar a marxar al marcador. Aquesta vegada, lluny de relaxar-se, els blaus es van posar el mono de treball, amb tots els jugadors implicats i jugant com a bloc.

La diferència va anar augmentant fins els 20, fins arribar al 44-67 final. Carles López, amb 25 punts i 21 de valoració, va ser el més destacat del partit.  La Minguella intentarà donar continuitat al bon inici de temporada aquest diumenge a Casagemes 19.15h amb la visita del Boet.

Bona imatge del Círcol

El Círcol va començar el partit controlant el rebot i corrent, fet que els va donar els primers avantatges al marcador per acabar el primer quart 19-10. Al segon parcial, el Mataró també van córrer més i van millorar el balanç defensiu. Al Círcol li costava més anotar però va aguantar gràcies a la bona defensa en l’1×1.

Les accions d’Ariño i Costa van fer que el rival igualés el marcador, però una nova estirada abans del descans, amb més ritme i bones sensacions, deixa el marcador 35-30 a la mitja part.

Els visitants van sortir millor a la represa, amb encert exterior i una bona defensa. De la mà de Xesco, el Círcol es manté per davant però la intensitat als últims minuts del tercer quart va baixar i el Platges li va donar la volta al marcador, 53-55.

Al quart definitiu, els visitants van obrir una escletxa perillosa, 62-55, gràcies a les accions individuals  i el domini del rebot. erò el treball i les ganes del Círcol van tornar a empatar el partit a 2 minuts del final. Dues bones accions d’Ariño i un error en l’atac complicaven el partit però amb un tir lliure i un bàsquet ràpid tot era possible a 8 segons del final, 68-69.

Al final, un error en un tir lliure i el rebot ofensiu en el segon tirat a fallar van fer que la victòria s’escapés per molt poc de La Plana, 69-72. Tot i la derrota, molt bona imatge del Círcol davant un dels millors equips de Copa i amb la baixa de Marc Jerez. La setmana que ve desplaçament llarg diumenge a la tarda a Alpicat.