El relleu de Bergés queda fora del podi a Rio

  0
  35
  mela.jpg

  15/09/2016 – L’atleta badalonina i les seves companyes finalitzen en quarta posició la final del 4×100 T11-13, assolint un diploma olímpic.

   

  En la primera de les dues oportunitats que Melany Bergés disposava per guanyar una medalla en uns Jocs, un ínfim espai temporal de menys de mig segon s’interposaria entre el seu desig de fer història i el podi.

   

  L’atleta de Llefià disputaria ahir al vespre la primera de les seves proves als Jocs Paralímpics de Rio de Janeiro, corrent el relleu 4×100. Quatre països (Xina, Brasil, Colòmbia i Espanya) es disputarien les medalles i, per desgràcia, a l’equip nacional se li escaparia el bronze.

   

  Xina completaria una cursa espectacular (47.18) i establiria un nou rècord mundial de la disciplina. Brasil guanyaria la medalla de plata (47.57), mentre que el relleu de Colòmbia (51.93) s’imposaria al d’Espanya per menys de mig segon (52.40).

   

  La marca feta per Bergés i les seves companyes (Lia Beel, Izaskun Oses i Sara Martínez) seria la millor de la temporada a nivell estatal, tot i que aquest registre no seria suficient per aconseguir l’objectiu. La Melany debuta a Rio guanyant un diploma olímpic i avui buscarà classificar-se per la final de la seva prova preferida: els 400 metres.

   

  Seoane s’acomiada dels Jocs

   

  En tennis taula, i un cop eliminat del circuit individual, Alberto Seoane es trobava disputant la competició per equips a Rio de Janeiro.

   

  El jugador del CTT Badalona aconseguiria classificar-se pels quarts de final després d’eliminar l’equip amfitrió, el Brasil (2-1), tot i que la Gran Bretanya deixaria Espanya fora de l’opció de medalla (1-2). D’aquesta manera, el jugador gallec diu adéu als Jocs Paralímpics.