L’activista Dolors Sabater serà la cap de llista de Guanyem BDN

  0
  64
  dolors sabater.jpg

  21/03/2015 – Guanyem Badalona ja té el llistat provisional de candidats, que es ratificarà avui en una assemblea a l'escola Sant Jordi de Pomar.

  Guanyem Badalona ja té el llistat provisional de candidats, que es ratificarà a l’assemblea d'avui, i que encapçalarà Dolors Sabater i Puig, com a cap de llista,  acompanyada per Jose Téllez i Laia Sabater com a números 2 i 3 respectivament, tots tres amb entre 330 i 343 vots. Els segueixen Toni Flores, Rita Martin, Francesc Duran, Fàtima Taleb, Roger Sallas, Núria Renau i Eduardo Ramos, en les 10 primeres posicions de la candidatura.

   

  L’elecció és fruit del procés d’eleccions primàries, que es va iniciar l’11 de març, que es va tancar dimecres al vespre i en el que han participat un total de 559 persones de les 1.082 que conformen el cens de Guanyem, una participació del 51,66%.

   

  Guanyem té per endavant un intens cap de setmana en el que l’assemblea haurà de ratificar la llista electoral. Serà avui a l’Escola Sant Jordi de Pomar, on també s’haurà de decidir el model de campanya i les opcions de la plataforma per als vots supramunicipals. També es reuniran les diferents comissions de treball per explicar les tasques als assistents i oferir al veïnat l’opció d’incorporar-se. Diumenge, la trobada es trasllada a l’AVV Dalt la Vila, on la formació continuarà la ronda de jornades per barris per tal d’informar la ciutadania i incorporar aportacions veïnals.