El Rugby Badalona jugarà els playoffs de la segona catalana

  0
  Rugbi.jpg

  13/03/2017 – Després de guanyar davant el Químic per 21 a 34.

  El Rugby Club Badalona disputarà els playoffs de la segona divisió catalana a falta només d’un partit per finalitzar la competició regular. Els Taurons han fet una temporada esportivament bona on han assolit els objectius que s’havien plantejat.

   

  Per tal d’assegurar-se anar als playoffs, els Taurons tenien un compromís important, guanyar al Químic al camp de la Teixonera. Els dos equips ja es coneixen perquè s’havien enfrontat en la fase de classificació, i tot feia pensar que seria un partit elèctric, ple d’espurnes de bon rugbi i molt disputat.

   

  Els que es van donar cita al camp de la Teixonera van poder presenciar un enfrontament molt equilibrat que no va decidir-se fins a ja entrada la segona part.

   

  El partit va ser molt semblant a l’enfrontament que van disputar els dos equips ja fa uns mesos. Molt físic en els punts de trobada on els dos equips van lluitar des del començament pel domini de la pilota. El Badalona va marcar primer, quan tot just havien passat un parell de minuts, però el Químic va posar en marxa la seva davantera piconadora i va començar a apoderar-se del control del partit i la pilota.

   

  El Químic era molt més efectiu en el joc tancat a la melé i de touche. El Badalona sense pilota patia i estava obligat a defensar-se. Malgrat això, el resultat, al final de la primera part, era favorable amb un ajustat 14-20.

   

  Per un moment, va planejar en fantasma de la derrota de la fase de classificació. A l’inici de la segona part, el Químic va posar tota la seva artilleria de jugadors per intentar trencar el sentit del resultat. Jugadors grans físicament i de pes, en comparació amb els del Badalona.

   

  Però els Taurons van saber patir, lluitar i cercar els recursos del seu joc. Van començar a guanyar pilotes i a obrir a la seva línia de tres quarts. El paquet de davanters del Badalona van protagonitzar jugades d’atac amb continuïtat que van fer-los guanyar metres i que obligaven al Químic a recol·locar-se contínuament. El Badalona va saber dormir el partit i activar-lo quan li convenia, el temps i el resultat anaven a favor seu.

   

  Finalment, el resultat del marcador va ser 21 a 34 favorable als Taurons. Sembla que un partit miracle s’ha fet realitat a les instal·lacions de Can Ferrater. Després de la remodelació del camp, aquesta ha portat que s’estigui consolidant una estructura del club i d’equips en diferents categories.

   

  Ara, el Rugby Club Badalona han complert el somni que la direcció tècnica s’havia fixat a l’inici d’aquesta temporada, intentar quedar entre els quatre primers de la seva categoria. Els Taurons són un equip amb un bon equilibri de veterania i joventut que aspira a consolidar als joves jugadors que pugen de les categories inferiors i on els nens de l’escola es puguin veure reflectits.