Una vintena de famílies de Sant Roc recuperen la llum després de quasi dos mesos a les fosques

  0
  49
  sant roc habitatges.jpg

  14/03/2017 – Un incendi en un habitatge va fer malbé la instal·lació i han passat setmanes fins que l'entitat bancària propietària del pis se n'ha fet càrrec.

  Una vintena de famílies del barri de Sant Roc de Badalona ha tornat a recuperar el subministrament elèctric després que un incendi als baixos deixés sense llum tot l’immoble el passat 29 de gener. L’Ajuntament ha mediat, assessorat i acompanyat la comunitat de veïns perquè, finalment, l’entitat bancària propietària del pis sinistrat s’hagi fet càrrec de la reparació i restitució del servei a l’edifici.

   

  Un incendi en el 1r 1a d’un bloc d’habitatges al carrer d’Alfons XII va provocar, a més de l’ensurt al veïnat, que es destruís completament la instal·lació que subministra el servei de llum a l’escala i al conjunt dels habitatges. El sinistre va tenir lloc en un pis ocupat de manera irregular i va deixar les 20 famílies afectades de retruc davant una situació molt complexa.

   

  A través de la Regidoria del Districte 6, l’Ajuntament ha col·laborat amb la comunitat de veïns per trobar l’encaix entre la investigació de les causes del foc, les companyies d’assegurances i l’entitat bancària propietària del pis sinistrat.

   

  Fins que hem pogut tornar a tenir llum hem passat un calvari, la llum a casa ho és tot”, ha afirmat el president de la comunitat veïnal, Alberto Ariño, qui ha agraït l'acompanyament de la regidoria del districte.