El Rugby Badalona s’imposa per un contundent 84-8 al Mataró

  0
  75
  Rugby.JPG

  22/02/2016 – El Rugby Club Badalona va guanyar a casa seva, al camp de Can Ferrater, de manera molt clara, contra el Rugby Club Mataró, en la quarta jornada del campionat de la tercera divisió catalana de rugby.

  Amb un dia esplèndid i temperatura ideal, van enfrontar-se aquest diumenge al camp de Rugby de Can Ferrater, el Rugby Club Badalona i el Rugby Club Mataró.

   

  La primera mitja hora de joc va ser força equilibrada, malgrat que al final es va acabar imposant-se la superioritat del joc dels badalonins que jugant a la mà van moure contínuament la pilota.

   

  Això va permetre, obrir els forats necessaris, i aconseguir un resultat clar, de 31 a 8 a favor dels badalonins al final dels primers 40 minuts.

   

  A la segona part, el Rugby Club Badalona, va realitzar els canvis oportuns de jugadors i va desplegar tots els seus recursos de joc. El resultat, en acabar el partit, va estar el més ampli d’aquesta quarta jornada, un contundent 84-8.

   

  Destacar que el Rugby Club Mataró, només ha pogut alinear setze jugadors, per diferents problemes, i això li ha passat factura al final del partit.

   

  El Rugby Club Badalona tenia com a objectiu aconseguir el màxim de punts, per què vol aspirar a fer un bon paper, en aquest campionat de la tercera divisió catalana. Aquest és el primer any que els badalonins tenen un equip sènior, amb jugadors, gran part d’ells, formats a l’escola del club.