Empat en el temps de descompte (3-3)

0
    27

25/11/2013 – El CF Badalona manté la segona plaça en la divisió d'honor juvenil amb 26 punts però veu com el FC Barcelona se li escapa en el lideratge de la classificació (els blaugrana en sumen 31).

El CF Badalona manté la segona plaça en la divisió d'honor juvenil amb 26 punts però veu com el FC Barcelona se li escapa en el lideratge de la classificació (els blaugrana en sumen 31) i com l'Espanyol, tercer (24 punts), s'acosta perillosament. Els escapulats van sumar el segon empat consecutiu en la lliga al camp del Jàbac Terrassa en un partit estrany. Els nois de Javi Cuesta van fer un gran primer temps i al descans semblaven tenir el triomf encarrilat, gràcies als gols de Carracedo, al minut 13, i de Draman (al 21). Els terrassencs, en els primers 45 minuts, no van tenir opció davant la superioriat manifesta del Badalona, però tot va canviar després del descans. Només començar el segon temps el Jàbac Terrassa va retallar diferències mitjançant un penal transformat per Aitor, i la irrupció d'Ivan, amb dues dianes, va deixar els escapulats al llindar del precipici (3-2 al minut 80). En els darrers deu minuts el Badalona es va llançar a l'atac per evitar la desfeta i l'eforç va tenir premi en el temps de descompte, quan Lázaro va establir el definitiu empat i va rescatar un punt per als escapulats. La pròxima jornada el juvenil del Badalona torna a jugar fora de casa, aquest cop al camp del Nàstic de Tarragona, setè classificat amb 17 punts.