La Guàrdia Urbana estrena vuit cotxes per renovar part del seu parc mòbil

  0
  99
  Nous vehicles GU 2.JPG

  07/05/2013 – Es tracta de sis turismes identificats i dos sense identificar; han estat adquirits a través del sistema rènting per un període de quatre anys i comportaran una despesa anual de 67.200 euros.

  Vuit nous vehicles renovaran part de l’actual parc mòbil de la Guàrdia Urbana de Badalona. Es tracta de sis turismes marca Seat Altea, identificats i equipats amb dispositius acústics i visuals necessaris per a l’actuació policial; i dos turismes marca Seat León, sense identificar. La presentació dels nous vehicles va tenir lloc ahir a l’avinguda Marquès de Sant Mori, al barri de La Salut.

   

  Els 6 vehicles identificats compten amb il·luminació amb tecnologia led, que permet un major estalvi energètic i més durabilitat, i una sirena més audible que les actuals. Quatre d’aquests vehicles compten amb una mampara per a detinguts i un sistema de bloqueig dels seients del darrera.

   

  Aquests cotxes substitueixen models adquirits l’any 2009 i han estat contractats pel sistema de rènting per un període de 4 anys. L’adquisició dels nous vehicles suposarà una despesa de 67.200 euros anuals per a les arques municipals. El regidor de Seguretat, Miguel Jurado, ha explicat que el preu és el mateix que el dels darrers rèntings, tot i que els cotxes nous estan equipats amb més tecnologia. També ha avançat que aviat arribarà un 2n parquet de transports nous.

   

  Amb l’adquisició dels nou vehicles, la Guàrdia Urbana de Badalona comptarà amb 78 unitats per al parc mòbil, repartides entre 20 turismes sense distintius, 29 turismes amb logotips, 3 furgonetes logotipades, 10 motocicletes de carretera, 14 motocicletes scotter i 2 motocicletes de muntanya.