El Sant Josep cau a la pista del Prat B amb polèmica (71 a 69)

0
    36
    x publicar tornada.JPG

26/03/2013
    Els potablava van fer els 4 últims punts des del tir lliure després de faltes rigoroses i els àrbitres no van xiular res en l'última penetració de Diego

El Sant Josep va confirmar la millora de la setmana passada i va competir fins el final del partit a la pista del Prat B sense Dario, Hermoso i Colomé.

De fet, algues accions rigoroses als últims segons, van ser les que van acabar condemnant als parroquials, que van tornar a multiplicar-se.

2 faltes molt justes van permetre als potablava anotar els últims 4 punts del partit des del tir lliure que van capgirar el marcador.
    A l'altra banda, els d'Oscar de Paula, dissabte entrenats per Sergi Vives, van tenir dues opcions per forçar la pròrroga.
    En la primera, Quim Forteza, que estava fent molt bon partit, va rebre un tap estratosfèric de Boronat.
    En la segona, ja amb només 3 segons de joc, Diego va rebre una falta que els àrbitres no van xiular i el partit es va acabar.

Abans, el Sant Josep havia remuntat els 9 punts de diferència fruit d'una primera part desencertada, amb una extraordinària defensa a Boronat i amb un joc més ràpid i alegre que en els primers minuts.

L'encert que havia faltat a la primera meitat, va aparèixer a la segona i va permetre al Sant Josep escurçar la diferència al final del tercer quart (47 a 45).

De fet els badalonins van arribar a estar 6 amunt, però la falta d'experiència i les decisions arbitrals van impedir donar la sorpresa.