El Sant Josep es desfà a Manresa (77 a 47)

0
    25
    1.JPG

04/03/2014
    Els parroquials van anotar 20 punts al 1r quart, però només 27 en els següents 30 minuts

El Sant Josep va tornar a ser un equip molt vulnerable lluny del centre parroquial i va caure apallissat a la pista de La Salle Manresa per 77 a 47
    Tal i com està passant en aquest grup, els equips locals es fan molt forts al seu camp i aconsegueixen victòries per molts punts. El Sant Josep ho va fer contra els manresans per 23, els Corazonistas per 29 i l'Horta per 31, 3 equips amb els que ha perdut a domicili.

Aquest cop no va ser diferent i després d'un 1r quart igualat (20 a 20), els de Víctor Cruz es van fondre. L'encert exterior dels Manresans al 2n quart va obrir un forat (39 a 27) i el Sant Josep mai se'n va refer
    Els parroquials van entrar en un espiral de males desicions que els impedia trobar bones opcions de tir, i els locals, que havien de recuperar l'average, ho van aprofitar posant tot el que tenien fins el xiulet final.

Amb aquesta derrota, el Sant Josep cau a la 7a plaça, tot i que es manté a 2 partits del liderat.
    Aquest dissabte a les 18:45 mirarà de refer-se a casa contra el Santpedor, el cuer de la competició.