El Sant Josep és refà amb una victòria èpica (73 a 91)

0
    30
    j11.JPG
    26/11/2013
    Els parroquials van remuntar per forçar una pròrroga en la que van etzibar un 0 a 18

El Sant Josep va trencar la sèrie de 3 derrotes seguides vencent a l'Aese a domicili en un partit que els parroquials difícilment oblidaran.
    Després d'una bona setmana d'entrenaments, els de Víctor Cruz van recuperar el seu esperit

Controlant el rebot i aconseguint materialitzar transicions molt ràpides, el Sant Josep va fer el seu joc. Al davant però, els de l'Hospitalet van estar molt encertats des del 6,25 anotant 6 dels 9 intents que van fer  la 1a part.
    A la mitja part, el gran partit en atac de Xavi Gonzàlez no era suficient per dominar en el marcador (40 a 35).

A la represa, l'Aese va apostar més pel joc interior, i va arribar a gaudir d'un avantatge de 8 punts a falta de 10 minuts (54 a 46).
    Llavors el Sant Josep va ajustar la defensa. No va ser un treball al darrere que li permetia recuperar pilotes i córrer, però si molt dur, tapant moltes situacions i forçant mals tirs. En aquests sentit, Juanan i Molina van ser claus per mantenir la solidesa al darrere.

Així, mica a mica el Sant Josep es va cruspir la diferència per arribar a l'últim minut amb un 73 a 73 que ningú va poder desfer.
    A la pròrroga, els parroquials van seguir cap amunt mentre que l'Aese es va esborrar.
    Així, liderats per un Diego extraordinari, els grog-i-liles van clavar un 0 a 18 a la pròrroga que va certificar el triomf amb un molt bo average com a premi extra.

El proper partit dels parroquials serà dissabte, a les 19:15 a casa, contra el Safa Claror.