El Sant Josep no pot amb el Prat B tot i el 47 de Reyes (70 a 79)

  0
  36
  x publicar.JPG

  12/11/2012

  Alberto Reyes va aconseguir el record de la temporada (47 de valoració) però no va servir per superar l'entramat defensiu del Prat B

  El Sant Josep va caure atrapat a la teranyina defensiva del Prat, que amb molta agressivitat i moltes mans, va aconseguir desactivar a gairebé tot el Sant Josep.

  L'únic al que no va poder controlar va ser Alberto Reyes, que en el desgavell d'una zona a l'hora de rebotejar, va atrapar-ne 25 -11 ofensius- per arribar als 47 de valoració.

   

  Tot i l'extraordinari partit del pivot, i que el Sant Josep va arribar a la mitja part amb el matx igualat (31 a 31), els parroquials es van anar ofegant mica a mica mentre el Prat esperava rematar amb puntual encert exterior.

  Així després de la 4a falta de Savoy, el Prat va aconseguir obrir l'escletxa més important fins el moment (46 a 54), Reyes va fer l'intent de rescatar l'equip dos cops, 49 a 54 i 53 a 59 després d'una antiesportiva a favor del Prat, però sense Savoy, amb problemes de faltes, ni Dario, anul·lat amb una defensa caixa+1, va estar massa sol per aconseguir l'èpica.