eñeso definitiu.JPG

12/11/2012

El badaloní va anotar 5 triples per acabar amb la resistència del Natzaret

El Santa Coloma es va endur el derbi comarcal contra el Natzaret demostrant que és un equip que ara mateix està més fet.

Els de Cristian Bañuelos van sortir amb voluntat de deixar el partit resol des del principi (13 a 0) amb un ritme vertiginós i pressió tota pista.

La defensa va ser l'arma del Natzaret per contraatacar, i amb una zona amb moltes alternatives, i l'encert de Charles, va poder reduir el desavantatge a la mitja part (35 a 29).

A la represa però, els tiradors locals van trencar el partit amb 6 triples en aquest quart -amb un destacat Eñeso que va acabar fent-ne 5-, i van arribar a als 30 de diferencia. Un últim esforç local, en especial en l'últim minut, va reduir ell desavantatge fins els 14 finals.

Eñeso i Marc Balagué amb 21 punts cada un van ser els millors del Santa Coloma, el dia en que la parella de pivots titular Berenguer-Merchant, només van jugar 27 minuts entre els dos. Per part del Natzaret, un altre cop sense un referent anotador, Jerez (11), Zudaire (10) i Santiago (10), van ser els més destacats.